Ons cursusaanbod

Voor een opleiding BHV en meer

Safety Company Friesland is jouw vaste adres voor een opleiding BHV, aanschaf en onderhoud van veiligheidsmaterialen en nog veel meer. Veiligheid op de werkvloer is het speerpunt in alles wat wij aanbieden. Of je nu kiest voor een opleiding BHV, VCA-cursus of EHBO bij werk met kinderen; wij staan voor je klaar. Heb je specifieke vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag persoonlijk te woord!

Onze werkwijze

Veiligheid staat voor ons centraal. Daarom kun je bij ons rekenen op laagdrempelige, serieuze en gecertificeerde cursussen over alle onderwerpen die daarmee samenhangen. Dit vinden wij belangrijk omdat wij jouw betrouwbare partner in veiligheid willen zijn. Andere eigenschappen van onze cursussen zijn:

  • Jij hebt de touwtjes in handen: je bepaalt zelf wanneer en op welke locatie (in Joure of incompany) je onze trainingen volgt.
  • De groepen van de cursussen zijn nooit groter dan tien deelnemers. Zo is er ruimte voor vragen en voldoende individuele aandacht.
  • Wij zijn proactief in ons advies. Volg je bijvoorbeeld een opleiding BHV, maar herkennen wij dat de keuring van blusmiddelen slimmer kan worden geregeld? Dan delen wij graag onze tips met jou.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Contact