Over ons

 

Safety Company Friesland is jouw partner voor alle onderwerpen die met veiligheid op de werkvloer te maken hebben. Je kunt bij ons terecht voor cursussen & trainingen in onder meer BHV, EHBO, AED en VCA. Ook bieden wij verschillende diensten, zoals de aanschaf van blusmiddelen, opzet van veiligheidsplannen en evenementenbeveiliging.

Wij passen ons graag aan naar jullie behoefte. Waar nodig, kunnen we het Hoofd BHV ondersteunen in het goed uitvoeren van zijn of haar werk. Je hebt zelf de keuze wat je uit handen geeft. Safety Company Friesland staat voor:

  • Proactief advies, zodat jij kunt meeliften op onze kennis en ervaring. Ons doel? Zorgen voor optimale veiligheid in jouw bedrijf.
  • Toegankelijke, serieuze cursussen die inspelen op de vragen die in jouw bedrijf spelen.
  • Een hoge standaard in kwaliteitszorg, leeromgeving, didactische kwaliteit, voorzieningen en toetsing. Dit wordt onderstreept door het NIBHV-keurmerk waarvoor wij elk jaar worden beoordeeld.
  • Toegang tot ons gratis klantportal. Hier heb je inzicht in de historie van de veiligheidsmaterialen en de timing van het onderhoudsmoment. Ook weet je van tevoren precies welke kosten aan het onderhoud zijn verbonden. Zo kan de veiligheid op de werkvloer goed worden gewaarborgd.
  • Blusmiddelen en veiligheidsmiddelen die tijdig worden gekeurd en onderhouden volgens de REOB-richtlijnen.
  • Het gemak van volledig verzorgde keuringen en onderhoud, zonder dat je aan een onderhoudscontract vast zit.

Drijvende krachten achter Safety Company Friesland

Safety Company Friesland is opgericht door Martin Jan van Hofwegen en Germ Jan de Groot. Zij ontmoetten elkaar als bevelvoerders bij de lokale brandweer. Toen hun leidinggevende Safety Company Tynaarlo oprichtte, introduceerden Martin Jan en Germ Jan dit initiatief in Joure. Bij Safety Company Friesland zetten zij hun bijna twintig jaar ervaring bij de brandweer in om kennis te delen over brand, blussers en veiligheid op de werkvloer. Dat zie je feilloos terug in het aanbod van cursussen en diensten!


Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Contact

Plan de cursus op het moment dat het jou uitkomt

Cursus inplannen
;