Over ons

 

Safety Company Friesland is jouw partner voor alle onderwerpen die met veiligheid op de werkvloer te maken hebben. Je kunt bij ons terecht voor cursussen & trainingen in onder meer BHV, EHBO, AED en VCA. Ook bieden wij verschillende diensten, zoals de aanschaf van blusmiddelen, opzet van veiligheidsplannen en evenementenbeveiliging.

Wij passen ons graag aan naar jullie behoefte. Waar nodig, kunnen we het Hoofd BHV ondersteunen in het goed uitvoeren van zijn of haar werk. Je hebt zelf de keuze wat je uit handen geeft. Safety Company Friesland staat voor:

  • Proactief advies, zodat jij kunt meeliften op onze kennis en ervaring. Ons doel? Zorgen voor optimale veiligheid in jouw bedrijf.
  • Toegankelijke, serieuze cursussen die inspelen op de vragen die in jouw bedrijf spelen.
  • Een hoge standaard in kwaliteitszorg, leeromgeving, didactische kwaliteit, voorzieningen en toetsing. Dit wordt onderstreept door het NIBHV-keurmerk waarvoor wij elk jaar worden beoordeeld.
  • Toegang tot ons gratis klantportal. Hier heb je inzicht in de historie van de veiligheidsmaterialen en de timing van het onderhoudsmoment. Ook weet je van tevoren precies welke kosten aan het onderhoud zijn verbonden. Zo kan de veiligheid op de werkvloer goed worden gewaarborgd.
  • Blusmiddelen en veiligheidsmiddelen die tijdig worden gekeurd en onderhouden volgens de REOB-richtlijnen.
  • Het gemak van volledig verzorgde keuringen en onderhoud, zonder dat je aan een onderhoudscontract vast zit.

Drijvende krachten achter Safety Company Friesland

Safety Company Friesland is opgericht door Martin Jan van Hofwegen en Germ Jan de Groot. Zij ontmoetten elkaar als bevelvoerders bij de lokale brandweer. Toen hun leidinggevende Safety Company Tynaarlo oprichtte, introduceerden Martin Jan en Germ Jan dit initiatief in Joure. Bij Safety Company Friesland zetten zij hun bijna twintig jaar ervaring bij de brandweer in om kennis te delen over brand, blussers en veiligheid op de werkvloer. Dat zie je feilloos terug in het aanbod van cursussen en diensten!


Veiligheid in bedrijf

Elke werkgever en instantie is verplicht om maatregelen te treffen op het gebied van veiligheid. Soms ontbreekt de capaciteit of het inzicht om dit doordacht op te pakken. Gelukkig kun je alles aan ons uit handen geven. Of er heel gericht voor kiezen om bepaalde onderdelen bij ons neer te leggen. Aanvullend kun je interne werknemers of vrijwilligers bij ons laten opleiden. Met de cursussen en trainingen van Safety Company Friesland haal je de kennis en kunde in huis om zelf gezonde en veilige arbeidsomstandigheden te creëren. Denk bijvoorbeeld aan cursussen & trainingen op het gebied van BHV, EHBO en AED’s. Ook ondersteunen we jou graag bij:

  • Aanschaf, onderhoud en keuring van blusmiddelen die écht bij jouw bedrijf passen.
  • Opstellen van veiligheidsplannen, zoals de risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) en ontruimingsplannen.
  • Evenementenbeveiliging, inclusief de aanvraag van vergunningen en ondersteuning tijdens het evenement.


Samen naar veilig werken

Safety Company Friesland heeft een duidelijke missie: zorgen voor veiligheid op de werkvloer. Vanuit die gedachte dragen wij onze opgedane kennis graag over. Wij werken als partner proactief samen met onze klanten. Als wij bij jou over de werkvloer komen, dan kun je rekenen op gevraagd en ongevraagd advies. Ook daarom krijg je als klant van Safety Company Friesland gratis toegang tot ons klantportal Keureg. Hierin zie je precies welke kosten eraan komen voor onderhoud en keuring van veiligheidsmaterialen. Ook heb je zo inzicht in de historie en is de onderhoudsplanning duidelijk. Als je voor ons kiest, kun je ervan uitgaan dat je materialen altijd volledig gekeurd en onderhouden zijn zonder dat je aan onderhoudscontract vastzit.

Ook tijdens onze cursussen & trainingen in BHV en andere veiligheidsonderwerpen hebben onze NIBHV-gecertificeerde instructeurs oog voor detail. Daarom zijn de groepen nooit groter dan 10 personen. Zo krijgt iedereen voldoende aandacht én kunnen wij alle vragen die spelen goed beantwoorden. Je kiest zelf waar de opleiding plaatsvindt: incompany of bij ons op locatie in Joure.

Bekijk de cursussen

 

Keurmerken Safety Company Friesland

Wij staan voor veiligheid en geloven dat je dit niet kunt garanderen zonder een onafhankelijke toetsing. Ook daarom zien wij er voortdurend op toe dat onze cursussen en adviezen aansluiten bij de benodigde keurmerken. Onze werkzaamheden en adviezen rondom blusmiddelen zijn REOB-gecertificeerd. De Regeling voor de Erkenning van Onderhoudsbedrijven Kleine Blusmiddelen (REOB) stelt wettelijke eisen om de kwaliteit van onderhoud aan blusmiddelen te garanderen.

 

Lift mee op onze ervaring & expertise

Handig om te weten: de twee drijvende krachten achter Safety Company Friesland hebben bijna twintig jaar ervaring als bevelvoerders bij de lokale brandweer. Dit geeft hen voldoende praktijkervaring om met elke organisatie mee te denken over een veiligheidsoplossing op maat. Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!


Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Contact

Plan de cursus op het moment dat het jou het beste uitkomt

Cursus inplannen