Evenementenbeveiliging

Als je een evenement wilt organiseren, dan komt daar vaak heel wat bij kijken. Er moeten onder andere een locatie en catering geregeld worden, en je wilt natuurlijk ook dat de veiligheid van alle aanwezigen gegarandeerd is. Sterker nog, dit is zelfs nodig om de benodigde vergunningen te krijgen voor het evenement. Safety Company Friesland staat voor je klaar om de zogeheten evenementenbeveiliging in goede banen te leiden.

Vooraf vergunning aanvragen

Het maakt niet uit of je een groot of klein evenement organiseert; als er mensen komen, dan zijn er altijd veiligheidsrisico's waar je op moet anticiperen. De professionele evenementenbeveiligers van Safety Company Friesland helpen om deze risico's duidelijk te krijgen en te minimaliseren. De gemeente waarin je het evenement houdt, heeft doorgaans richtlijnen waar de bijeenkomst aan moet voldoen. Of je een vergunning aan moet vragen, is afhankelijk van de omvang van de gelegenheid. Meestal is er een checklist beschikbaar, zodat je precies weet welke informatie je moet aanleveren. Ook op het gebied van brandveiligheid op de locatie.
Meer over veiligheidsplannen

Ondersteuning tijdens evenement

Safety Company Friesland helpt met het regelen van de vergunning en levert daarnaast ook de blusmiddelen, brandwachten en werknemers voor de EHBO-diensten. In overeenstemming met wat jullie organisatie nodig heeft, kunnen wij gedeeltelijk ondersteunen of deze onderdelen helemaal uit handen nemen.
Meer over blusmiddelen

Wij staan voor je klaar

Dankzij onze ervaring in de veiligheidsbranche, weten wij precies wat je kunt verwachten als je een evenement organiseert. Wij adviseren jou graag; ook wat betreft veiligheidsmaatregelen die het beste bij het evenement passen. Wil je meer weten over de evenementenbeveiliging van Safety Company Friesland? Of wil je informatie over wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan je graag persoonlijk te woord.


Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Contact